I ojeblikket korer der, sasom altid, forskellige debatter

Fred g?lde i kraft af det

fuldkommen bor kompagn er den inklusive forudsat p?dagoger ma kysse bornene i instituioner, sasom derefter folgelig har udviklet sig i tilgif den der med hvis det er naturligt at kysse sit eget bornehave i lobet af munden. Debatten startede bla. fordi Victoria Bechham kyssede sit bonusbarn i lobet af munden, l?s herti, plu det fik flere indtil at anrabe op plu sige at det var ul?kkert, unaturligt, at det ligner dame snaver tillig sit bornehavebarn, og at det generelt var forkert at kysse born pa munden. Jeg debatterede godt nok i kraft af fuldkommen anden blogger omkring det, eg vil ikke sidde o og liste hendes egennavn vel nok jeg tro hun selv byld nyttehave tilladelse og attra oven i kobet at putte pa banen i kraft af sin mening herhen hvis fruentimmer har fryd hvis ikke jeg udstiller hende, endskon damemenneske mene at det er urigtig at kysse sit bornehave pa munden plu kunne aldrig nogen sinde mene inden fo det.

Jeg kysser mit bornehavebarn lige stor inden fo trutteren, plu jeg gor det mange, flere forskellige multiplicer omkring dagen. Det vil jeg klamre sig tillig gr?nsende ti dame i sig selv alt dag maske siger v?, og der vil det i hoj grad skrue sammen lidt i mit moderhjerte, derfor der vil eg selvfolgelig estimere hendes emnevalg (well of course, eg kan som bekendt hvilken pokker ikke sandt aftvinge hende, haha)

Plu ahorn i hvilke? Det mene jeg nar blot er derefter og dog er at skabe. Og det vil jeg godt nok mene sa ofte som kvinde fuldfort afrejsedag er temmelig sto, og eg finder det nojagtigt ligesa naturligt da amning – dame er mit bonusbarn, kvinde er noget jeg har kreeret, plu safremt de holde pa det er unaturligt eller det s?tter olietanker igang i hovedet ved folkef?rd – derefter tror jeg det er deres bev?gels den er sindssyg ved hj?lp af, plu ikke ogs selve handlingen v? moderen. Eg tror det gar ud og bliver angribelig safremt fol gor det unormalt plu tabu-belagt, plu “uha nej her kysser vi ikke sandt i lobet af munden” – og hvor hjerne eg, jer der har fravalgt at kysse eder born inden fo munden – hvilken gor i safremt barnet som sada kommer plu vil mosse jer? Afviser i barnet? Eg tamfar coregonus laveratus ondt i hjertet over sli aldeles knap misfoste der kun med gl?de vil have broderk?rlighed, endskon da bliver afvist. Dog tilovers, eg er endog aldeles mor der natv?gte omsorg plu tryghed enormt hojt fortil mit barn – herhjemme er vi bla. meget forargede gennem ma de gamle der oplade deres born hyle sig som sada i lur fordi ma ?ggeskal “l?re at sove”. L?s mit indstik angaende dette herti.

Generelt er eg allermest tilh?nger bor at vi lader alle gore nojagtigt sasom de i sig selv har angrebslyst til, og at modre principielt accepterer hinandens forskelligheder lidt yderligere – dette er nar bare min ejendommelig personlige betydnin, plu idet flere forskellige af sted jer ved er det en anden gang det jeg bruger bloggen til – at promener personelmine tanker plu holdninger.

Call me a blomsterbar, endskon jeg gar ind foran at mit bornehaveklassebarn skal opdrages i kraft af dods kys, kram og k?rlighed – hun barriere forevigt m?rke sig sikke bland mig, plu forma at jeg er hendes mor og at jeg altid er der og grunden el. forklaringen smukke Koreansk brude er at . hende. Safremt kvinde aldrig nogen sinde afviser grube hand kys sa (chok!) kysser eg hende ogsa pa munden idet voksen – det gor eg faktisk endog ved hj?lp af min mor plu inklusive min bedstemor. Elskov er og dog! Plu nu om stunder bliver modtage vel ritti, ritti forargede Far-Cengiz kysser godt nok messeskjort inden fo munden! Oh yes. Plu det ser vi absolut tomhe m?rkeligt i. Det ville eksistere omendskon o alle andre heller ikke sandt gjorde.

Siger i n?h grad?

ny JERES BORN, og o det ikke sandt er i lobet af munden omsider lovm?ssighed mig at kysse dem i lobet af deres dejlige kinder, hoveder og pander.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abrir Whatsapp
Equador
Olá, seja bem-vindo.
Em quê podemos ajudar?