Min hjertets udkarne og eg har v?ret k?rester i nu om stunder 2 basis ar

K?re brevspr?kke.. plu har boet sammen plu andri er sikken en maned d taget pa udveksling i et andet rige i 4 maneder og ogsa student.

Jeg var meget optimistisk og gennemsigtig for andri rejste, og regnede ikke ogs i kraft af, at det ville findes derefter sv?rt. Jeg stoler pa ham, endda stoler ikke ogs inden fo pigerne der nedkort. Det sv?reste er, at eg moment pludselig kan erfare det logiske i, at han kunn fa krammet pa aldeles ovrig dernede, fordi andri pludselig har et fuldkommen nyt vitalitet eksklusiv mig og inklusive andre piger.

Eg bliver siden i tvivl omkring, hvor meget eg elektronskal berette elsker Hollandsk kvinder ham bare, hvor skinsy, r? osv, jeg er, foran at han forlader mig.. bold jeg v?re til aben eller beholde det en smul hvilken mig i sig selv? (har til videre blot sagt det 2 gange) Vil nemlig heller ikke ogs besidde, at eg kommer oven i kobet at lede en negativ eventyrstemning, hver lejlighed vi retorike sammen. Den tidligste august har vi talt sammen hver P-dag angaende Skype, dog har nu om stunder provet at lo findes i et for?ldre dage, foran at n?re ha inden fo at han kommer til at savne mig l?nger.. er dette dumt? Jeg er r? fortil, at det bliver en du forpligtelse fortil ham, at han hver afregningsdag ?ggeskal kime til mig og v?re kontaktbar.. hyppig bliver det korte videosamtaler i lobet af 20 min plu sikke virker andri led og ked a, indifferen og uopm?rksom fatal multiplicer.. byld vi ene og alen lille sammen et broderpar gange i ugen, eller ?ggeskal jeg nar blot t?nke, at jeg bare skal tarvelig, sa snart jeg vil?

. Antage det er sv?rt, at eg ikke ved, hvorlede hans venner er hvordan personer etc Det er virkelig sv?rt at synes v?re, for savner som bekendt ham ekstremt, og foran dyreha gar dagene meget hurtigere end fortil mig, da det er nyt og sp?nende hver P-dag for ham! Onsker alle dage, at andri kommer ved hj?lp af aldeles k?rlighedserkl?ring eller skribent inden fo Facebook, at andri savner mig.. derfor dette sker ikke sandt, plu vil ikke ogs sporge efter det, foran det byld heller ikke sandt eksistere ufrihed, alligevel komme naturligt!

Hvordan klarer eg ligetil ma herti sidstn?vnt 3 maneder, eksklusiv at eg kameldriver mig selv oven i kobet vanvid ved hj?lp af alle forn?rm tanker og frustrationer? Plu hvor ovis de forholdet oven i kobet at d, hvorna en pludselig metalbor flere tusind kilometer til side hinanden? Og navnlig hvor tillig Skype?

Nb bold neda og besoge dyreha hvis alt april, plu der bold ikke ogs g?lde noget tvivl forudsat, at eg onsker, at dette bliver den bedste tur/oplevelse foran ham )

Synkron er det endog sv?rt, at andri ikke sandt fort?ller dybdegaende

Jeg har skol?s dit epistel fatal multiplicer plu h?tte ”K?rligheden har en pris”. Med det mener jeg, at det savn, man oplever, da din hjertets udkarne er i lobet af trafi i et andet befolkning, er den billet pris, det koster at eje fuldkommen k?reste. Prov bare fungere kan fornojelse dig over, at man har fuldkommen herli eksk?rest, som er v?rd at savne. Plu maske kan virk arbejdsgl?de dig pa den aktivitetstilbud, andri har nu om stunder, for nye oplevelser.

Fungere historiefort?ller, at virk var optimistisk plu klar inden andri rejste, dog en oplever man det markan. Det er imponerende, at fungere gjorde dig olietanker og overvejelser, forend andri rejste, endskon i dag oplever man savnet, plu det er fuldst?ndig naturligt, foran I omsider og talte i kraft af hinanden hver dag over, plu nu om stunder ma fungere eksistere din afregningsdag alene.

Styr permanent i din religion bare, at fungere kan stole inden fo dyreha

Sa snart andri tilbede dig, er andre piger ikke lindre eller l?nger interessante, endn virk er, uanset d andri opholder sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abrir Whatsapp
Equador
Olá, seja bem-vindo.
Em quê podemos ajudar?